Glamping

Planlæg din glamping oplevelse nu

Hvad er glamping?

Glamping er er en ny form for camping, hvor luksus og natur går hånd i hånd. Forestil dig at tage hotellets komfort med ud i det fri, hvor du og din partner kan nyde naturens skønhed uden at gå på kompromis med bekvemmelighed. Ordet ‘glamping’ er en sammensætning af ‘glamourøs’ og ‘camping’.

Hvad gør glamping så specielt? Det er chancen for at opleve naturen tæt på, mens man stadig har adgang til de luksusfaciliteter, man normalt finder på et hotel eller derhjemme. Hos Bamsebo Camping tager vi konceptet til et nyt niveau med vores glampingpakketur. Her sørger vi for alt fra start til slut, så I kan læne jer tilbage, slappe af og nyde en unik ferie, der kombinerer det bedste fra to verdener: naturens ro og hotellets komfort.

Vi glæder os til at tage imod jer på Bamsebo Camping, hvor vores glamping telte vil stå klar fra Kr. Himmelfartsferien til den første weekend i september.

Med venlig hilsen
Iben og Steen 

glamping-jylland-kanotur

Glamping ved Gudenåen

Oplev en unik blanding af natur og luksus med glamping ved Gudenåen hos Bamsebo Camping. Her, hvor Danmarks længste å, Gudenåen, flyder roligt forbi, kombinerer vi uberørt dansk natur med moderne bekvemmeligheder for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Vores glampingtelte er både rummelige og de tilbyder en rolig og komfortabel overnatning med faciliteter som komfortable senge og elektricitet, perfekt for naturelskere, der søger det ekstra. I kan se de flotte glampingtelte på billederne.

Glamping med børn

Oplev en unik blanding af natur og luksus med glamping ved Gudenåen hos Bamsebo Camping. Her, hvor Danmarks længste å, Gudenåen, flyder roligt forbi, kombinerer vi uberørt dansk natur med moderne bekvemmeligheder for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Vores glampingtelte er både rummelige og de tilbyder en rolig og komfortabel overnatning med faciliteter som komfortable senge og elektricitet, perfekt for naturelskere, der søger det ekstra. I kan se de flotte glampingtelte på billederne.

kanotur-gudenaaen-med-overnatning

Sådan ser jeres 3-dags pakketur ud

Dag 1

Ankomst til Bamsebo Camping.

I henvender jer i receptionen, for afhentning af veste til kanoturen og I har mulighed for at tømme jeres bil, for alt hvad i skal bruge i teltet, for så skal i ikke sejle med det.

(Hvis i har bestilt flytning af bil, afleveres der en ekstra nøgle til bilen i receptionen)

Afgang i jeres egen bil til Tange Elværk (Energimuseet), hvor jeres kano står klar til jer. Turen er ca. 12 km og tager ca. 3 timer.
Undervejs kommer i forbi Bjerringbro og Kjællinghøl teltplads, hvor i kan holde en pause.

I ankommer til Bamsebo Camping, hvor i tjekker ind i receptionen og får udleveret nøglen til jeres glampingtelt. I kan nu slappe af, tage et spil minigolf, eller tage en dukkert i den udendørs pool, eller hygge på jeres terrasse med et godt glas vin.

Dag 2

Henvendelse i receptionen inden afgang mod Langå.
(Hvis i har bestilt flytning af bil får i udleveret jeres bilnøgle)

I sejler mod Langå. (Amtmands Hoppes Bro) – Turen er ca. 11 km og tager ca. 3 timer.
(Hvis i har bestilt flytning af jeres bil, står bilen parkeret her)

Undervejs er der steder, hvor i kan indtage jeres frokost, eller bare nyde naturen.

Når i ankommer til Amtmands Hoppes Bro, i Langå, lægger i kanoen godt op på land, så kontakter i os, og siger I er vel ankommet og kører tilbage til Bamsebo Camping.

Dag 3

Efter en god nats søvn, tjekker I ud i receptionen, og aflevere jeres nøgle til teltet og jeres miniferie er vel overstået.

Måske der sluttes af med et slag minigolf, og en af vores populære Bamsebo is.

En 3-dages pakketur fra Bamsebo Camping indeholder

 • 24 km. kanotur i 2 dage på Gudenåen
 • Redningsveste
 • 2 overnatninger i glampingtelt
 • Kode til wi-fi på pladsen
 • 1 slag minigolf på vores flotte minigolfbane
 • Cykelleje på Bamsebo Camping, så man kan handle ind i Ulstrup (ca. 2,5 km.)

2 personers og 4 personers glampingtelte Indeholder

 • Rigtige senge og køleskab, bord og stole
 • Komplet service.
 • Terrasse med parasol og kuglegrill.
 • Der er El i teltet

OBS.

Egne medbragte blæsevarmere er ikke tilladt

Teltet er røgfri, husdyr tilladt.

Medbring selv håndklæde, dyne, pude, sovepose og linned eller lej det hele.

Mulighed for at tilkøbe flytning af jeres bil

Betalingbetingelser

En bekræftet booking kan ikke opsiges og /eller ændres af lejeren.

 • Ved afbestilling mere end 60 dage før ankomst tilbagebetales det indbetalte, fratrukket et gebyr på 350 kr., dog tilbagebetales indbetalinger under 400 kr. ikke.
 • Hvis du afbestiller mindre end 60 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.
 • Bookingen kan ikke overdrages til en tredjemand og kan ikke ombookes. Evt. afkortning af ophold og/eller frafald af personer giver ikke ret til krav om godtgørelse.

Kunden frigøres ikke for betaling af lejen, såfremt kunden på grund af force majeure (krig, strejke, naturkatastrofer, epidemi, lukning af grænser og lignende) bliver forhindret i at udøve den brugsret, kunden har ifølge bookingen.

Hvad koster glamping?

Vejledende pris: 2 vokse eller 1 voksen og 1 barn, i en kano:
2.510,- 

Book din glamping oplevelse nu

Bamsebo Camping

Glamping i Jylland

Hos Bamsebo Camping har vi korte afstande til flere større byer i region Østjylland, herunder Silkeborg, Aarhus, Randers og Viborg. Vores campingplads er det perfekte udgangspunkt for at udforske de forskellige dele af Jylland og besøge disse nærliggende byer med deres mange attraktioner og aktiviteter.

Afstand i bil Silkeborg = 35 minutter 
Afstand i bil fra Viborg = 35 minutter 
Afstand i bil fra Randers = 35 minutter 
Afstand i bil fra Aarhus = 50 minutter